Benvinguda alcalde

Masdenverge és un poble que està situat al cor del Montsià, entre els parcs naturals del delta de l'Ebre i els majestuosos ports de Beseit, la qual cosa us permetrà estar en contacte directe amb la natura, tant amb la mar com amb la muntanya. Al nostre poble tenim molts indrets que, de ben segur, us encantaran quan els visiteu, a més del tracte que rebreu per part dels masdenvergencs i les masdenvergencs. Som gent oberta, receptiva i afable.
Si veniu a visitar-nos, podeu allotjar-vos en alguna de les cases de pagès que hi ha al municipi i viure durant uns dies el veritable ambient que encara es manté viu als pobles menuts com el nostre. Hi trobareu la tranquil·litat i la serenor necessària per a desconnectar i alhora tindreu al vostre abast uns bons serveis, amb unes completes instal·lacions esportives i de lleure.

Depèn de l’època de l’any en què ens visiteu, podreu conèixer i participar de les nostres tradicions, de les quals ens sentim molt orgullosos perquè, de fet, són el nostre senyal d’identitat.

Espero que vingueu a visitar-nos ben prompte i us desitjo molta salut.

 

René Gonel Arasa

Alcalde de Masdenverge

Subscriure a